Over Miko Pac

mikopac_luchtfoto_banner

Mission Statement


“Binnen de verpakkingsindustrie wil Miko Pac een duurzame en erkende partner zijn voor de toelevering van eigentijdse kunststofverpakkingen met hoge toegevoegde waarde.” 

Om dit te bereiken willen we het product van onze klanten centraal stellen. Het draait bij Miko Pac niet om verpakking. Neen, het gaat over uw product. ‘Thinking outside the box’ is geen cliché voor een producent van doosjes. Bij Miko Pac denken we na over hoe we uw product het best bij uw klanten krijgen.

For all corporate info, key figures and annual report, please visit the Miko Corporate Website.

Key benefits


One-stop-shop

Miko Pac is een “one-stop-shop” voor onze klanten en hun kunststof verpakkingsbehoeften. Naast een uitgebreid gamma aan standaardverpakkingen, die door elke klant kunnen worden aangekocht levert Miko Pac graag verpakkingen op maat.

Continue ontwikkeling

Zo zijn we een ontwikkelingspartner voor verschillende  brand owners, die voor al hun nieuwe verpakkingen gebruik maken van ons ontwerpteam: van het creatieve proces en design tot het ontwerpen van productiematrijzen en het impassen in de productieprocessen van onze klanten. We denken immers verder dan onze doosjes!

Duurzaam

We werken constant aan nieuwe technologieën, die ons toelaten meer met kunststof verpakkingen te doen. Met onze innovaties op vlak van zuurstofbarrière kunnen we ecologische alternatieven bieden voor blik en glas. We dringen de ecologische impact van onze producten steeds verder reduceren door innovatie rond gewichtsreductie en het gebruik van bio-plastics.


In 2016 investeerden we