Koningspaar

  • december 05, 2014

Koningspaar

Koningspaar voortaan kreukvrij op staatsbezoek
Turnhout, 5 december 2014 – Vandaag bezochten koning Filip en koningin Mathilde het Textielincubatiecenter (TIC) in Ronse. Tijdens hun bezoek kreeg het koningspaar uitleg bij een aantal projecten, waaronder de Shirtcase van Miko. In het kader van een innovatietraject, is Miko ten rade geweest bij het TIC om de mogelijkheden van een kunststofverpakking voor de textielsector te onderzoeken. Dat leidde tot de recent gelanceerde Shirtcase, een handige oplossing om een overhemd of blouse kreukvrij mee te nemen in je bagage.

Ronse-20141205-01Het team van Miko kreeg de tijd om hun project uit te leggen en te tonen hoe de Shirtcase gebruikt wordt, om vervolgens de vragen van het koningspaar te beantwoorden.
Uiteraard ontvingen de koning en koningin ook hun eigen Shirtcase, één in de Belgische driekleur nog wel.

“Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een tricolore Shirtcase geproduceerd. We zijn er trots op dat we als Belgisch familiebedrijf dankzij innovatieve projecten als de Shirtcase, nieuwe markten kunnen benaderen. Nog maar een goede maand geleden hebben we de Shirtcase gelanceerd, en nu kunnen we deze “limited edition” al overhandigen aan het koningspaar, een hele eer.” Aldus Frans Van Tilborg, CEO van de Miko-groep.

Voor meer info zie ook: www.shacklestone.com