Ontwerp & Ontwikkeling

ontwerpen

Een verpakking staat nooit op zichzelf, maar altijd in het teken van het uw product. Ze vervult verschillende functies voor uw product: uw product beschermen, zijn houdbaarheid verlengen en het bij uw consument brengen zonder al te veel afval.

Daarnaast kan een verpakking nog andere functionaliteiten vervullen. Ze kan bijdragen tot de gebruiksvriendelijkheid van uw product (bv. gemakkelijk smeren dankzij een goed ontworpen margarinekuipje). Maar ze dient ook om te communiceren. Wat zit er in de verpakking?  Gebruiksaanwijzing? Ingrediënten? Dat vindt men allemaal op de verpakking.

Een 3D simulatie, "mold flow" genaamd, om na te gaan hoe het spuitgieten zal verlopen. De Miko Pac O&O-afdeling  weet natuurlijk dat uw verpakking meer dan alleen een praktische rol vervult. Functionaliteit en originaliteit moeten namelijk, net als in de mode of in de architectuur, hand in hand gaan om zo uw verkoop en marketing te ondersteunen.

Onze O&O-afdeling kan u van bij het prille begin van het verpakkingsontwerp helpen. Wat zij voor u kunnen doen? Ontwerpen, een ontwerp vertalen in een industrialiseerbare tekening, prototypes en proefmodellen ontwikkelen en advies verstrekken in de verwerkbaarheid op uw productielijnen. De O&O-afdeling is van alle markten thuis en is een one-stop-shop voor de volledige ontwikkeling van uw kunststofverpakking.

Een 3D simulatie, “mold flow” genaamd, om na te gaan hoe het spuitgieten zal verlopen.