Logistieke expertise

magazijn

Bij In-Mould Labelling-verpakkingen zit het hem vaak in de details. Een voorbeeldje is de roomijsindustrie. De tijd waarin er maar drie roomijssmaken (vanille, chocolade en mokka) in de winkel lagen, liggen al vele decennia achter ons. Vandaag bestaat roomijs in ontelbare geuren en kleuren en wordt het dus in evenveel verschillende verpakkingen aangeboden: van premium ‘Peer Caramel’ of  ‘Macademia nacht’, tot klassieke smaken in de private labels. Voeg aan die verscheidenheid van smaken toe dat de Europese Unie alleen al een 25tal officiële talen telt en je begrijpt dat onze logistieke uitdaging gigantisch is.

Miko Pac logistics movieEn toch slagen we erin, dankzij een open dialoog met onze klanten, tientallen roomijsfabrieken in Europa op just-in-time basis te beleveren, ongeacht de vanzelfsprekende seizoenspieken – bij mooi weer – van de roomijsindustrie.

Miko Pac beschikt dan ook, zowel in België als Polen, over ultramoderne magazijnen, zodat we niet alleen in roomijs, maar ook in al onze andere segmenten op een betrouwbare, proactieve manier uw verpakkingen kunnen leveren.