Kwaliteit

De kwaliteit van uw verpakking staat altijd centraal bij Miko Pac. Onze grootste zorg is dan ook uw product zo goed mogelijk met onze packaging te beschermen. Daarom is alleen perfectie goed genoeg!

Om die perfectie te bereiken beschikt Miko Pac over een kwaliteitsafdeling die rechtstreeks aan onze CEO rapporteert. In elke ploeg, op elke afdeling, waakt er een medewerker over de kwaliteit van de verpakkingen: 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Deze kwaliteitsbewakers voeren standaardcontroles uit en waken over de processen, maar voeren ook dagelijks onverwachte checks uit. Daarnaast wordt er ook voortdurend geïnvesteerd in kwaliteit: van automatische camerasystemen op de productielijnen, via gesofistikeerde meetapparatuur tot een labo waar bacteriologisch onderzoek wordt gedaan. Bovendien wordt het personeel ook voortdurende bijgeschoold aan de hand van interne en externe opleidingen en wordt er gekeken hoe we onze kwaliteit nog beter kunnen maken.

Kortom, bij Miko Pac zit u goed indien u op zoek bent naar kwaliteit voor uw product. Daar zijn onze BRC- en een ISO-kwaliteitscertifiëring alvast een bewijs van. Wilt u zich daar zelf van vergewissen? Als klant bent u altijd welkom op onze productievloer.

Betrouwbaarheid


Wat zoekt u in uw packaging-partner? Kwaliteit, een goed design en een excellente prijs-kwaliteitverhouding natuurlijk, maar vooral ook betrouwbaarheid! Het gevoel dat wanneer die partner een belofte maakt, hij zijn woord zal houden.

Miko Pac is zo’n partner. Om u, onze klant, te helpen halen wij echt alles uit de kast. We gaan ver, heel ver, om in te spelen op uw dagelijks wijzigende productiebehoeften. We weten dat u op ons rekent, want wanneer u klaar staat met uw product, moeten er verpakkingen zijn. Daarom staat maximale flexibiliteit centraal bij Miko Pac.

Dagelijks wordt er aan de productieplanning gesleuteld om alle bestellingen zo snel en betrouwbaar mogelijk te leveren. Dat is geen sinecure, want al onze klanten willen natuurlijk kort op de bal spelen. We zoeken dus dagelijks naar de ideale oplossing om aan alle verschillende noden tegemoet te komen.